Известие

Collapse
No announcement yet.

Интервенции по таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Зависи от годината на колата по-старите нямат външни датчици а имат ампула в централата на еърбека Иначе всички коли с еърбег имат пиропатрони в коланите, но там няма датчици
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ооо да. Верно. Вгледах се и я видях тази лампа. На мен си ми светва преди да запаля и после си изгасва както си му е реда
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Здравейте, момчета!
        Четох, четох, и реших, че съм за тук с проблема, който имам. А той е следният: откакто си купих моята хубавица - преди три месеца, уредите на таблото не отчитат вярно. Успях да засека, че километража отчита скорост с около 20км/ч по-ниска от реалната, оборотомерът не се качва над 3000 оборота, каквото и да правя, а стрелката на температурата на десетата минута от запалването на колата отива на 130 градуса и това е... Моля, кажете нещо по въпроса. Ходих на две места, но нямат софтуер... Дайте координати!
        Предварително благодаря!
        Alfa Romeo 146 1,4TS 103к.с. 1999

Comment

Първоначално публикувано от aneto
          Здравейте, момчета!
          Четох, четох, и реших, че съм за тук с проблема, който имам. А той е следният: откакто си купих моята хубавица - преди три месеца, уредите на таблото не отчитат вярно. Успях да засека, че километража отчита скорост с около 20км/ч по-ниска от реалната, оборотомерът не се качва над 3000 оборота, каквото и да правя, а стрелката на температурата на десетата минута от запалването на колата отива на 130 градуса и това е... Моля, кажете нещо по въпроса. Ходих на две места, но нямат софтуер... Дайте координати!
          Предварително благодаря!
          Оле ужас и как я караш тая кола....
          на мен пак не ми отчита правилно датчика за горивото ...сипвам 10 литра минавам 20 км и лампата почва да свети. Днеска я напълних догоре. Като тръгна пада до първото деление. Като спра някъде и отива пак най горе на 1-цата.... от какво е не знам
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от aneto
            Здравейте, момчета!
            Предварително благодаря!
            Бат БОБО наща....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
            X